Az imént néztem meg egy videót, amiben egy vadiúj, csúcs apple laptopot mutattak be. HD kijelző, szépeskedés, külön vga, 512 ssd, 16gb ram. Az a helyzet, hogy ugyanezt a cuccot és teljesítményt, kb 300ból ki lehet hozni, kis szerencsével 250kból is. Azaz pont a negyede. Oké, nem lehet vele arcoskodni és az alma matricát is utólag kell rárakni. De négyet veszel belőle, nem egyet. Maximum ingyen kéne :)

Gondolkoztam rajta, hogy be kéne üzemelni a másik gépet, hátha tudunk majd portalozni egyet. Eddig brutál hőség volt, már délutánra ígérték a vihart, de nem lett semmi, csak szél és hűvösebb. Most hogy elhatároztam, kéne valami ilyesmit alkotni, máris jön a villámlás, ami nem egy rendszer install barátja. Lehet, hogy előtte kipróbálom a saját gépen a portalt, ha jó, akkor jöhet a páros teszt, végül ha bejövős, megvesszük steamen.

szerk: Már egy ideje a pingvin a fő rendszer, kezd kényelmetlenné válni, ha visszamegyek winre. Persze, a pingvin sem tökéletes még, van mit csiszolni rajta. Amolyan féloldalas érzés