Belegondolva abba, hogy a mindennapjaink részévé váltak a kütyük, már fel sem tűnik, hogy van belőlük egy halom. Telefonok, amin naponta bogarászunk, játszunk, a számítógépek és a kindle is átvette a könyvek nagy részének szerepét. Mondjuk nem is férne el minden könyv a lakásban :)

Az új bat-phone - lekopogom -nagyon jól teljesít. Azt a szintet hozza, amit szerettem volna már régen, nem akad gondja azzal, ha egyszerre több mindent akarok elindítani, vagy váltogatni, a gps szinte azonnal megy - ebben lehet szerepe annak is, hogy az orosz műholdakat is használja. Mindemellett 24 óra használat 13% aksi esést eredményezett csak, pedig telefonáltam, böngésztem, játszottam és fényképeztem is kicsit. Tetszik a kitartása. És még a fogása is jó, nagyon meg van az új telefonoknál ismerős "folyton tapogatnám" érzés. Nem azért, hogy pötyögjek vele, egyszerűen a kínaiak nagyon eltalálták az anyagot, jól tapad a kézhez és még kellemesen sima is.

Délután megtaláltam azt a diagrammot, amit már régóta keresek - az olajár alakulását az elmúlt években. Azért kerestem, mert amíg tavaly nyáron 100x dollár volt, itthon 430 felett volt a benzin, mondván, drága az olaj. Namost megint 400 felett vagyunk, gondoltam megnézem, hogyan is áll a dolog, visszamászott vajon? Nem vágna egybe a hírekkel, miszerint megy le az olajár, iránból is jön majd a nagyon olcsó olaj. Nos igen, nincs 60 dollár a cucc, és esik. Itthon meg emelik felfelé, akárhányszor csak emelkedik véletlenül egy centet is és ennek az az eredménye, hogy dupla haszonnal dolgozhatnak. Közben meg sírnak, ha feljebb megy és sajnálkozva emelnek. A #&&{}$-t ß¤$Łba - ahogy Cartman mondotta.