Kijött a következő, batman közeli film trailere - Suicide Squad. Azért csak közeli, mert valószínűleg nem lesz benne denevérember, de kapunk egy új jokert, valamint egy kommandót, ami rosszfiúkból áll, de mégis valami jót kell véghezvinniük. Nagyjából 6-8 másodpercet mutatnak Jared Leto szerepéből, nekem jó előérzetem van. Nem, nem lesz olyan mint az előzőek, még véletlenül sem - remélem. Legyen új és merész.

Az egész videó alá egy régi queen számot tettek - Bohemian Rhapsody. Egyenlőre nem tudom eldönteni, hogy ezzel a húzással milyen mértékben növelték a szimpátiámat és mennyire lenne jó enélkül a klip - mert ezzel együtt nagyon ütős. :) Az eredeti szám nem véletlenül klasszikus, remélem hogy a film felnő ahhoz, amit a trailer sugall. Kíváncsi vagyok, hogyan bontják ki Harley karakterét, hogyan formáják meg az új Jokert.

És nagyon remélem, hogy azt a karaktert, akit Jai Courtney játszik, nagyon hamar elteszik láb alól. Ez az ürge már több soron bebizonyította, hogy totál alkalmatlan a pályára, olyan szörnyűségekkel mint a Die Hard 5 vagy a Terminátor 5 - borzalmas. Bár az is lehet, hogy csak a rendezők voltak minden esetben kutyaütők, mert a Spartacus sorozatban, az előzmény évadban, a rá osztott közepes szerepet elég jól hozta. Mondjuk az is igaz, hogy közel sem főszerep volt, csak egy barát karakter, időnként felbukkanva. Vagy az HBO-nál nem engedték meg maguknak azt a töketlenkedést, mint a két említett film széria ötödik részeiben...