Feldobta a youtube a theVR videóját Radics Petivel: link - általában túlzóak a videóik, de ennek adtam egy esély. Megérte, mert egy jó hangulatú, két órás ökörködés, egyikük sem viszi túlzásba.

Viszont megláttam egy cimkét, miszerint "#3. a felkapottak között" van a videó. Felkapottak?

Gondoltam magamban, ez lehet, hogy fájni fog, de kíváncsi vagyok, mi is a "trendi" itthon, mi az, amit nem nekem dobál fel a youtube végletekig kicentizett programja.

Hallod, én még a linket sem teszem ide, nem akarlak sokkolni, ha érdekel, akkor könnyen megtalálod. Egy rakás minősíthetetlen feka-rap utánzat az egész - beszúrva a Pókember előzetest a sorba - de olyanok, ami már 10 éve is gáz volt azoknál akit másolnak.

De még ha csak másolnának, ha lenne benne minőség, de nincs az sem. A kép világ még kb megvan - pénz,csöcsök,fux - viszont ezek már teszkósak: peruiak/brazilok, akik ugyanannyira próbálnak lazák lenni, mint 50cent valamikor. Tudom, hogy ez rohadt sznobul hangzik.

És nem arról van szó, hogy ne ismerném el, ha egy rap műfajú zene jó. Eminem, Snoop Dog szerintem is jó zenéket csináltak - bár nagyon nem az én világom. Hanem az hogy ez nem zene, ez már csak valami háttérzajra csak "keményvagyokköcsög" pár háttércsöccsel.

Öregesen hangzik, de kár, hogy ide jutott a zeneipar. Valamikor emellé legalább jó zene is társult...