Csak bem nyugszik a nemzeti lófasz bazdmeg! Nem elég, hogy a gáz ára önmagában fos, még rák kell tenni pár lapáttal!

A napokban megkötött zseniális, egész évre szóló szerződésben rögzítették azt az árat, amennyit a távhő cégek fognak fizetni. A tavaly tavaszihoz képest 15-ször magasabb áron bazdmeg!

Sem előtte, sem utána nem volt kellemes, kb annyiszor drágább, mint amennyi az eddig ismert - azaz 7-szeres, ami szintén buzisok, de még így is feleannyi. Nem, kellenek a faszkalapok, akik felhajtják lölö zsebére a lóvét.

Nem elég, hogy az áram is többször annyi lesz - bár annak nagyrésze a "rendszer használati díj" amúgy, aminek nincs köze az igazi árhoz, ez is megy a kolostormalac zsebébe.

De vissza a távhő pályára! 15-szörös szorzó, ha ez közvetlenül átjön, akkor ősztől tavaszig 300.000+ magyar buznyák lesz csak a távhő számlánk, kb 6 hónapban. A lazább időben 150.000+

Igen, jól látod a nullákat. De ha 10-szeres, akkor is 200.000+ lesz, ami fél évre 1,2 mikulás, minimum. Hogy ott rohadna meg az összes köcsög, a ruszki faszkalappal az élen!

Eszedbe juthat, hogy akkor spóroljunk a fűtésen, érthető tipp, Csak az a baj, hogy nem fűtünk. Picike, 50nm-es, középső, szigetelt, új nyílászárós panel, 0 fűtésdíj, csak a melegvíz használat ennyi. Nyáron adnak vissza valamennyit, mert mindig kijön, hogy nem is fűtünk, de szerintem most ez sem lesz már.

És az összes többi lakó, akinek már kell valamennyit fűteni, annak persze lesz a télre másfél millája, csak a fűtésre.

Legalább majd jó időben eheti a margarinos, 1500ft-os kenyeret a fenyőágak mellett, mert másra nem marad.

Aki ezek után nekem elkezdi tolni, hogy már ebből is látszik, hogy Putlernek igaza van és viselkedjünk jól, lesz gáz, azt megfejelem. Nem, az elmúlt 12 év összes alternatív energia eus pénzt ki kell verni a Lőrincperselyből és akkor nem lenne gond! Meg esetleg olyan szakemberek kellenének az üzletkötésben, aki nem valakinek a gyökér unokaöccse csak...